روانشناسی رنگ پوشاک – سفید
روانشناسی رنگ پوشاک – سفید

روانشناسی رنگ پوشاک – سفید

با توجه به روانشناسی رنگ پوشاک – سفید، سفید نماد پاکی، معصومیت، کمال و خلوص است. این رنگ می‌تواند در طولانی مدت در کنار احساس آرامش، حس انزوا و سردی ایجاد کند. در برندسازی، برای کسب و کار‌های مرتبط با بهداشت و پاکیزگی، استفاده از این رنگ بسیار توصیه می‌شود.

مرتب و کمال‌گرا

رنگ «سفید» سمبل آزادی، معصومیت و پاکی و سادگی است. شاید به همین دلیل اغلب افراد زمانی که تصمیم می‌گیرند فصل تازه‌ای را در زندگی خود آغاز کنند سفید می‌پوشند مثل مراسم ازدواج. رنگ سفید افراد معتبری که عاشق آزادی هستند و خوش‌بینانه به زندگی نگاه می‌کنند را جذب می‌کند. از نظر رابطه رنگ لباس و روانشناسی شخصیت کسانی که عاشق لباس‌های سفید هستند افرادی مرتب و شسته و رفته هستند که تلاش برای رسیدن به کمال را دوست دارند. به طور کلی رنگ سفید به تیپ‌های شخصیتی مختلف می‌خورد و به عنوان یک رنگ خنثی به ندرت دیگران را دفع می‌کند.

رنگ سفید، شامل تعادلی مساوی از همه رنگ‌های طیف نوری است که هم جنبه‌های مثبت و هم منفی همه‌ی رنگ‌ها را به نمایش می‌گذارد. ویژگی اصلی آن بی طرفی، عدالت و استقلال است. جالب است که بدانید نوزادان با تعادلی کامل از رنگ سفید به این دنیا می‌آیند، آن‌ها آماده هستند تا زندگی خود را با تمام رنگ‌های طیف نوری، بر اساس تجربیاتشان بنا کنند.دوستداران رنگ سفید خجالتی هستند اما این شرم و حیای واقعی نیست. اینکه صبورانه منتظر می مانند تا پیش از آنکه افکار خود را بر زبان آورند، دیگران به آنها توجه کنند، به نظر می آید خجالتی هستند اما در اصل خیلی هم پر حرفند.

طرفداران رنگ سفید به رغم کارهایی که انجام می دهند احساس پاکی می کنند. فضیلت پاک بودن از سوی دیگران هم به آنها نسبت داده می شود، حتی اگر شخصیت آنها شایسته چنین نظری نباشد. دوستداران رنگ سفید احساس می کنند که ساختار عقیدتی درستی دارند اما با این حال علاقه ای به بحث در مورد آن با دیگران ندارند.

محصولات تن پوش پارسی

پیج اینستاگرام تن پوش پارسی

به نظر می رسد که شما نوتیفیکیشن را مسدود کرده اید!